Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

C-A-T Tourniquet Oranje GEN7

C-A-T Tourniquet Oranje GEN7
Artikelnummer: VHTO-0023
Merk: Van Heek Medical
€ 66,23 Incl btw
€ 60,76 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 kun je een hevige bloeding stoppen.
De C-A-T Tourniquet GEN7 is een van de meest gebruikte tourniquets ter wereld en wordt o.a. door nagenoeg alle NAVO landen gebruikt, maar ook de Nederlandse krijgsmacht,
arrestatieteams van de politie en verschillende civiele medische diensten zoals ambulancediensten, Spoed Eisende Hulp en MMT’s gebruiken deze tourniquet.
De oranje tourniquet is voor gebruik in de praktijk. Wilt u trainen in het gebruik van de tourniquet? Gebruik dan de blauwe variant.
De tourniquet kan zowel door het slachtoffer zelf, met één hand, als door een hulpverlener, met beide handen, aangelegd worden.
Middels deze link treft u een mooie instructievideo aan: https://www.youtube.com/watch?v=PMfEls2LC8c


  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: C-A-T Tourniquet Oranje GEN7 vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden