Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Betalingsmogelijkheden

Op rekening
Bestelling op rekening is alleen mogelijk voor vaste klanten, overheidsinstellingen en scholen maar niet voor particulieren. Voordat wij op rekening leveren vindt een kredietwaardigheidscontrole plaats. In geval wij geen goedkeuring krijgen om op rekening te mogen leveren, informeren wij u over alternatieve betaalmethoden. Bij goedkeuring ontvangt u na levering van de producten een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.
iDEAL
Veilig, vertrouwd en snel online betalen kan via iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Contant of per PIN bij afhalen
Als u de bestelling komt afhalen, kunt u pinnen of contant betalen in onze showroom op de Corantijn 89 in Zwaag. Houd er rekening mee dat er beperkt wisselgeld aanwezig is als u contact wilt betalen.

Klantenservice

Klant beoordelingen

Gerard Smolenaars - Prevenco Opleiding & Training B.V.
 • Vanaf de oprichting tot aan vandaag, worden alle bestellingen stipt en accuraat in behandeling genomen. Als er vragen zijn, worden die veelal direct beantwoord. En als het dan onverhoopt toch eens niet helemaal goed gaat met de bestelling, is dat direct weer verholpen. Wij vinden de BHV Centrale een zeer betrouwbare leverancier!!!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden