Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00


Bedrijfsnoodplan / BHV-plan:
Een bedrijfsnoodplan / BHV-plan is een compleet plan waarin onder het bedrijfshulpverleningsbeleid, de meest voorkomende scenario's uit de sector, opleiding, oefenplan en advisering over aantallen BHV-ers in de organisatie wordt weergeven.

Een ontruimingsplan is altijd onderdeel van het gehele bedrijfsnoodplan / BHV-plan.

Ontruimingsplan: 

Een ontruimingsplan is planvorming enkel gericht op ontruiming, interne / externe alarmering en taakverdeling tijdens een incident. 
Als er een brandmeldinstallatie in het pand aanwezig is, is het hebben van een ontruimingsplan conform NEN8112 verplicht.

BHV Centrale helpt u graag met het opstellen van planvorming, u kunt voor een passende offerte contact met ons opnemen via de mail: info@bhvcentrale.nl of telefoon: 0229-706010

Klantenservice

Klant beoordelingen

Eric Veldhuis - Westfriesgasthuis
 • Het Westfriesgasthuis is al jaren tot volle tevredenheid klant bij de BHV Centrale. Buiten de opleidingen die de BHV Centrale voor onze nieuwe BHV-ers geeft is er een nauwe samenwerking bij de jaarlijkse her-certificering van de BHV-ers van het Westfriesgasthuis. Door de flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid hebben wij een betrouwbare partner waarop wij kunnen rekenen.

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2021 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden