Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00


Bedrijfsnoodplan / BHV-plan:
Een bedrijfsnoodplan / BHV-plan is een compleet plan waarin onder het bedrijfshulpverleningsbeleid, de meest voorkomende scenario's uit de sector, opleiding, oefenplan en advisering over aantallen BHV-ers in de organisatie wordt weergeven.

Een ontruimingsplan is altijd onderdeel van het gehele bedrijfsnoodplan / BHV-plan.

Ontruimingsplan: 

Een ontruimingsplan is planvorming enkel gericht op ontruiming, interne / externe alarmering en taakverdeling tijdens een incident. 
Als er een brandmeldinstallatie in het pand aanwezig is, is het hebben van een ontruimingsplan conform NEN8112 verplicht.

BHV Centrale helpt u graag met het opstellen van planvorming, u kunt voor een passende offerte contact met ons opnemen via de mail: info@bhvcentrale.nl of telefoon: 0229-706010

Klantenservice

Klant beoordelingen

Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden