Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00


Bedrijfsnoodplan / BHV-plan:
Een bedrijfsnoodplan / BHV-plan is een compleet plan waarin onder het bedrijfshulpverleningsbeleid, de meest voorkomende scenario's uit de sector, opleiding, oefenplan en advisering over aantallen BHV-ers in de organisatie wordt weergeven.

Een ontruimingsplan is altijd onderdeel van het gehele bedrijfsnoodplan / BHV-plan.

Ontruimingsplan: 

Een ontruimingsplan is planvorming enkel gericht op ontruiming, interne / externe alarmering en taakverdeling tijdens een incident. 
Als er een brandmeldinstallatie in het pand aanwezig is, is het hebben van een ontruimingsplan conform NEN8112 verplicht.

BHV Centrale helpt u graag met het opstellen van planvorming, u kunt voor een passende offerte contact met ons opnemen via de mail: info@bhvcentrale.nl of telefoon: 0229-706010

Klantenservice

Klant beoordelingen

Gerard Smolenaars - Prevenco Opleiding & Training B.V.
 • Vanaf de oprichting tot aan vandaag, worden alle bestellingen stipt en accuraat in behandeling genomen. Als er vragen zijn, worden die veelal direct beantwoord. En als het dan onverhoopt toch eens niet helemaal goed gaat met de bestelling, is dat direct weer verholpen. Wij vinden de BHV Centrale een zeer betrouwbare leverancier!!!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden