Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Keuringen

Het periodiek laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels, noodverlichting en AED’s is verplicht volgens de ARBO-wet. Wij verzorgen het onderhoud en de keuringen en kunnen uiteraard ook nieuwe producten leveren. Ook voor onderhoudscontracten kunt u bij ons een aanvraag doen.

Wij verzorgen keuringen voor onderstaande producten:

·         Blusmiddelen

·         Brandslanghaspels

·         Blus- en reddingsdekens

·         Verbandtrommels & tassen

·         AED’s

·         Noodverlichting

·         Nooddouches 

Noodzaak brandblusmiddelen controle

Jaarlijks een brandblusser controle laten uitvoeren is niet alleen verplicht, deze is ook noodzakelijk. Het is uiterst belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen binnen uw bedrijf. Wanneer er brand uitbreekt wilt u natuurlijk dat alles naar behoren functioneert. Daarnaast keert zelfs de verzekering mogelijk geen geld uit bij brand wanneer blijkt dat uw blusmiddelen niet gekeurd waren. De blusmiddelen worden tijdens onze professionele controle op diverse aspecten gecontroleerd, waaronder of deze nog voldoen aan gestelde eisen en richtlijnen.

Blusmiddelen zijn brandslanghaspels, blusdekens en brandblussers. Er zijn diverse soorten brandblussers: van poederblussers tot schuimblussers maar ook bijzondere brandblussers zoals vetbrandblussers. Wij adviseren u welke blusmiddelen voor uw bedrijf de beste keuze zijn. We kunnen de blusmiddelen vervolgens leveren en onderhouden.

Gediplomeerd onderhoudsmonteur 

Let op: de NEN normeringen schrijven voor dat het onderhoud uitgevoerd moet worden door een bevoegd persoon. In Nederland is dat de REOB gediplomeerde onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen, in dienst bij een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. In Nederland zijn er nog veel bedrijven die niet REOB / NCP gecertificeerd zijn en het keuren tegen een lage prijs aanbieden. Controleer dit daarom goed voordat u de keuring laat uitvoeren, zodat u niet in de problemen komt als u aanspraak op uw verzekering moet maken. Wij zijn als BHV Centrale een erkend REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf (CIBV).

Controle verbandtrommels

Wij controleren verbandtrommels en/of verbandtassen op inhoud en houdbaarheidsdatum van het steriele gedeelte. Zo nodig vullen wij deze aan of adviseren wij specifieke producten passend bij uw bedrijf. Een juiste inhoud van een verbandtrommel is belangrijk zodat je er zeker van kunt zijn dat alles aanwezig is om eerste hulp e kunnen verlenen. Daarnaast heb je de wettelijke verplichting om alle EHBO middelen in goede conditie te houden, dit kunnen wij voor u verzorgen.

Controle noodverlichting

Onderhoud aan noodverlichting is essentieel voor een juiste werking en bovendien wettelijk verplicht. Het systeem dient jaarlijks gecontroleerd te worden zodat je hier bij een noodsituatie op kunt vertrouwen. Wij zorgen voor een grondige controle en kunnen indien nodig onderdelen vervangen of vernieuwen.

Controle AED

Wij kunnen de controle van uw AED verzorgen zodat deze weer netjes aan de wetgeving en richtlijnen voldoet. De keuring van een AED is belangrijk om een goede werking van dit levensreddende apparaat te kunnen garanderen. Het is in veel organisaties het belangrijkste BHV hulpmiddel dat aanwezig is.

Tarieven

Onderstaand vindt u een schema met onze tarieven. Deze tarieven gelden voor keuringen inclusief digitale rapportage, verzegeling en een onderhoudsetiket conform NEN-2559 en NEN EN 671-3. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal te keuren eenheden per locatie.

Bij controle onder de 50 eenheden om regio Noord-Holland hanteren wij opstart e/o voorrijdkosten van €17,50 per bezoek. Buiten regio Noord-Holland hanteren wij tevens onder de 50 eenheden opstart e/o voorrijdkosten van €45,- per locatie.Contact

Wilt u een keuring bij ons aanvragen voor diverse eenheden of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of per mail naar info@bhvcentrale.nl of telefonisch via 0229-706010. Wij komen graag bij u langs om deze keuringen uit te voeren en eventuele defecten direct te verhelpen.

Klantenservice

Klant beoordelingen

Akwasi Mensah - Venzo (Vrijwilligers en ZO)
 • Wij werken al ruim 7 jaar heel fijn samen met de BHV Centrale en diens fijne medewerkers. We organiseren jaarlijks 3 tot 6 laagdrempelige workshops, welke met de docenten van de BHV Centrale elke keer weer een waar leerzaam feestje zijn!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden