Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Flex 8 XL

Flex 8 XL
Artikelnummer: VHIN-6007
Merk:
€ 27,96 Incl btw
€ 25,65 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

 • Attends Flex 8 is een slip met heupband voor een eenvoudige en goede fixatie en geschikt voor zware urine- en ontlastingsincontinentie
  Attends Flex heeft een flexibel fixatie systeem waarbij de heupband eenvoudig voorgefixeerd kan worden alvorens de slip definitief wordt vastgemaakt

  Door de luchtdoorlatende buitenlaag wordt extra zekerheid geboden, discretie en het behoud van een droge en gezonde huid. Een vochtindicator geeft aan wanneer de slip verschoond moet worden en helpt tevens het product op de juiste manier aan te leggen (te centreren). Attends Flex heeft een anatomisch gevormde absorptiekern voor een perfecte aansluiting op het lichaam.

  Let op: Voor optimaal draagcomfort is het belangrijk de juiste maat te kiezen. Raadpleeg hiervoor ons numeriek systeem om aan de hand van heup- en tailleomvang de juiste maat te kiezen.

  Inhoud: 26 stuks


  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Flex 8 XL vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2021 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden