Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Burncare gel flacon 118 ml

Burncare gel flacon 118 ml
Artikelnummer: VBCB-0118
Merk: Burncare
€ 4,91 Incl btw
€ 4,50 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Burn Care flacon 118 ml Waarom Burncare? Het koelen van een brandwond is van doorslaggevend belang. Water is niet altijd voor handen enof biedt niet altijd de oplossing. Daarom Burncare! De Burncare brandwondengel in flacon 118 ml is steriel en verlicht de pijn en biedt direct verkoeling. Burncare staat voor geleidelijke warmteafvoer. Dit gaat uitbreiding van de brandwond tegen. De brandwondenproducten van Burncare zijn geschikt voor eerste en tweedegraads- brandwonden. Indien gewenst kun je over de gel een niet-verklevend kompres plaatsen en dit verbinden met een fixatiewindsel. Let op dat er geen contact is tussen de brandwond en het fixatiewindsel i.v.m. risico op verkleving aan de brandwond. Alle voordelen op rij
Pijnverzachtende gel.
Ideaal voor alle lichte brandwonden.
Goede aanvulling op de verbandtrommel; brandwondproducten ontbreken in de meeste verbandtrommels terwijl brandwonden toch veel voorkomen.
De slogan van de brandwondenstichting "eerst water, de rest komt later " gaat niet altijd op. Denk hierbij bijv. aan een beklemd slachtoffer. Hierbij kunnen de producten van Burn Free goed van pas komen.
Kan toegepast worden bij het eerste transport.
Geeft goede koeling en verzacht de huid.
Zorgt voor een geleidelijke afvoer van warmte vanuit de wond.
Steriel, antibacterieel en antiallergisch.
PH-neutraal en hypoallergeen.
Hecht zich niet vast aan de wond.
Heeft geen negatief effect op de latere wondgenezing.
U kunt visueel vaststellen of de "warmte" uit de wond is: droogt de gel op kunt u een nieuwe laag gel aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementerende ouderen!


  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Burncare gel flacon 118 ml vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Eric Veldhuis - Westfriesgasthuis
 • Het Westfriesgasthuis is al jaren tot volle tevredenheid klant bij de BHV Centrale. Buiten de opleidingen die de BHV Centrale voor onze nieuwe BHV-ers geeft is er een nauwe samenwerking bij de jaarlijkse her-certificering van de BHV-ers van het Westfriesgasthuis. Door de flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid hebben wij een betrouwbare partner waarop wij kunnen rekenen.

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden