Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Bepanthen creme verzorgend 100g

Bepanthen creme verzorgend 100g
Artikelnummer: VARU-0011
Merk:
€ 15,48 Incl btw
€ 12,79 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Bepanthen Verzorgende Crème bij geïrriteerde en droge huid, 100 gram Bepanthen Verzorgende Crème hydrateert en verzacht de huid en ondersteunt het huidherstel.* De Bepanthen Crème (hydraterende creme) geeft een verfrissend gevoel, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. De hoge concentratie dexpanthenol (5%) helpt het Bepanthen, al 75 jaar liefde voor de huid, al meer dan 15 jaar in Nederland. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wij beschermen, verzorgen én herstellen de huid samen met professionals, zodat onze producten alleen ingrediënten bevatten die goed zijn voor de huid. Niets meer, niets minder. Bepanthen is wereldwijd én in Nederland de nummer 1 in de categorie medicinale huidverzorging*.* IRI, scanning data Food/Drug, MAT P062020.IngrediëntenGezuiverd water; dexpanthenol 5%; isopropyl myristaat; cetyl- en stearyalcohol (wasachtige substantie); propyleenglycol; wolvet; amphisol K; phenoxyethanol; DL- pantolactonDoseringTer verzorging, verzachting en hydratatie van de kwetsbare huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen.;Geschikt voor de huid van bijvoorbeeld handen, voeten en benen: Bepanthen Verzorgende Crème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in.;Ter verzachting van geprikkelde huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen.Bijwerkingen en waarschuwingenU dient het product niet te gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.Aanvullende infoBevat 5% dexpanthenol.GebruiksinstructiesTer verzorging, verzachting en hydratatie van de kwetsbare huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen. Geschikt voor de huid van bijvoorbeeld handen, voeten en benen: Bepanthen Verzorgende Crème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Ter verzachting van geprikkelde huid: naar behoefte enkele malen per dag Bepanthen Verzorgende Crème aanbrengen.BewaarinstructiesBuiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten, droog en onder de 25 graden bewaren.

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Bepanthen creme verzorgend 100g vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Eric Veldhuis - Westfriesgasthuis
 • Het Westfriesgasthuis is al jaren tot volle tevredenheid klant bij de BHV Centrale. Buiten de opleidingen die de BHV Centrale voor onze nieuwe BHV-ers geeft is er een nauwe samenwerking bij de jaarlijkse her-certificering van de BHV-ers van het Westfriesgasthuis. Door de flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid hebben wij een betrouwbare partner waarop wij kunnen rekenen.

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2022 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden