Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Het Oranje Kruis boekje 27ste druk

Het Oranje Kruis boekje 27ste druk
Artikelnummer: OKBO-0001
Merk:
€ 32,16 Incl btw
€ 26,58 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

1 Juli is het geheel vernieuwde Oranje kruis boekje (de 27ste druk) verschenen. HAtilde;copy;t boekje dat gebruikt wordt bij de opleidingen voorAcirc; de Eerste hulpAcirc; diploma. Het nieuwe Oranje Kruis-boekje is verrijkt met Layar. Ziet u het Layar-icoon? dan ziet u over dat onderwerp animaties en video's vi<a de Layer-app op uw smartphone of tablet. De nieuwe druk is gebaseerd op de in 2016 vastgestelde Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp, die met instemming van het NIBHV zijn vastgesteld door het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis en het Medisch ComitAtilde;copy; van het Nederlandse Rode Kruis. Met de 27ste druk heeft u het meest actuele boek in handen over eerstehulpverlening. Het Oranje Kruis boekje is al meer dan 100 jaar een begrip en onmisbaar bij het volgen van een cursus Eerste Hulp. Vele honderdduizenden eerstehulpverleners hebben in de afgelopen jaren het Oranje Kruis boekje ter hand genomen om de Eerste Hulp theorie zich eigen te maken en toe te kunnen passen in de praktijk.


    Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Het Oranje Kruis boekje 27ste druk vindt!

    Klantenservice

    Klant beoordelingen

    Gerard Smolenaars - Prevenco Opleiding & Training B.V.
  • Vanaf de oprichting tot aan vandaag, worden alle bestellingen stipt en accuraat in behandeling genomen. Als er vragen zijn, worden die veelal direct beantwoord. En als het dan onverhoopt toch eens niet helemaal goed gaat met de bestelling, is dat direct weer verholpen. Wij vinden de BHV Centrale een zeer betrouwbare leverancier!!!

    Contact

    BHV Centrale
    Kantoor + showroom

    De Corantijn 89
    1689AN Zwaag


    BHV Centrale
    Opleidingscentrum

    De Corantijn 91C
    1689AN Zwaag

    Email: info@bhvcentrale.nl
    Algemeen: 0229-706010
    Copyright © 2022 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden