Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl Wieder 25A, 1648 GA De Goorn
0
€ 0,00

Defibtech LIFELINE VIEW Elektroden

Defibtech LIFELINE VIEW Elektroden
Artikelnummer: MEDI-2002
Merk:
€ 95,59 Incl btw
€ 79,00 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Defibtech Lifeline VIEW elektroden


De Defibtech VIEW elektrodenset is geschikt voor gebruik bij volwassen patiënten. Deze defibrillatie elektroden kunnen pre-connected worden gebruikt. Dit houdt in dat ze vooraf kunnen worden aangesloten op de AED. Zo wordt op het moment van een inzet kostbare tijd bespaard. De positionering van de elektroden staat zowel op de verpakking als de elektroden zelf aangegeven. 


Houdbaarheid van de Defibtech VIEW defibrillatie elektroden


Elektroden zijn voorzien van een plakkende en geleidende gellaag. De gellaag kan na verloop van tijd uitdrogen. Hierdoor hebben alle elektroden een houdbaarheidsdatum. Deze mogen na de uiterste gebruiksdatum niet meer worden gebruikt. Wij adviseren dat u altijd een ongeopende set elektroden, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen, heeft aangesloten. De Lifeline View volwassen elektroden hebben een houdbaarheid van circa twee jaar. De vervaldatum kunt u op de achterzijde van de elektrodenverpakking terug vinden. Hier vindt u een sticker waar de vervaldatum op is aangegeven.


Opbergen van de elektroden


De elektroden kunnen worden opgeborgen in de sleuf aan de achterzijde van de AED. De kabel kan in een speciale kabelholte in de AED worden gestopt. De stekker kan slechts op één manier in het apparaat worden geplaatst. Verwisselen of vervangen van de elektroden is makkelijk zelf uit te voeren. Wanneer er geen elektroden in de AED zijn bevestigd geeft het apparaat een foutmelding tijdens zijn zelftest.


Kenmerken van de elektroden en de toepassing


Kenmerken: • Pre-connected

 • Zelfklevend

 • Pacemaker detectie

 • circa 2 jaar houdbaar

 • Bewaar bij een temperatuur tussen de 0°C en 50°C

 • Latexvrij


Toepassing bij Kinderen:


Voor kinderen jonger dan 8 jaar en lichter dan 25kg zijn speciale kinderelektroden ontwikkeld. Bij het aansluiten van de kinderelektroden op de AED, schakelt deze direct over naar het kinderprotocol. Tevens wordt het schokvolume hierbij gereduceerd. Bij kinderen wordt één elektrode op de borst en één op de rug van het slachtoffer geplaatst. Bent u op zoek naar kinderelektroden voor de Defibtech Lifeline VIEW AED? Dan kunt u deze vinden op onze website. 

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Defibtech LIFELINE VIEW Elektroden vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Akwasi Mensah - Venzo (Vrijwilligers en ZO)
 • Wij werken al ruim 7 jaar heel fijn samen met de BHV Centrale en diens fijne medewerkers. We organiseren jaarlijks 3 tot 6 laagdrempelige workshops, welke met de docenten van de BHV Centrale elke keer weer een waar leerzaam feestje zijn!

  Contact

  BHV Centrale
  Bezoekadres & Hoofdkantoor

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  BHV Centrale
  Opleidingscentra

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  De Corantijn 91C
  1689 AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2024 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden