Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

CARDIAC SCIENCE Powerheart G3 Elite AED HALFAUTOMAAT

CARDIAC SCIENCE Powerheart G3 Elite AED HALFAUTOMAAT
Artikelnummer: MEDI-2001
Merk:
€ 1906,41 Incl btw
€ 1749,00 Excl btw
Gratis verzending
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

De Cardiac Science Powerheart G3 Elite is een betrouwbare, effectieve en robuuste AED.


Pluspunten: • Praktische, duidelijk gesproken instructies

 • Robuuste en opvallende behuizing

 • Gebruiksvriendelijk


De Cardiac Science Powerheart G3 Elite is een betrouwbare, effectieve en sterke AED


 


Dit toestel geeft duidelijk gesproken instructies, waarmee iedereen een leven kan redden!


Eenvoud is de ultieme verfijning


Dat is het uitgangspunt waar Cardiac Science bij dit model defibrillator van uit is gegaan. De G3 Elite kan omschreven worden als een no-nonsens krachtpatser.


Zodra de klep van de AED wordt geopend, geeft het apparaat direct duidelijk gesproken instructies. Door het openen van de G3, worden ook direct de elektroden zichtbaar. Op deze elektroden staat afgebeeld waar zij exact geplakt moeten worden. Groot voordeel van deze elektroden is dat er geen verschil bestaat tussen links en rechts. Je kunt ze dus nooit verkeerdom plaatsen.


Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere kinderlichaam. Hierdoor is de G3 Elite te gebruiken bij ieder slachtoffer; van kind tot volwassene.


Gegarandeerde levensduur van sterke batterij


De levensduur van de krachtige lithium batterij is aanzienlijk, namelijk zo’n 5 jaar. Gaat tijdens deze periode de batterij onverhoopt korter mee dan 4 jaar (in stand-by modus)?  Dan krijgt u een nieuwe! Cardiac Science geeft namelijk 4 jaar fabrieksgarantie op de batterij van de G3 Elite.


Door middel van de “Rescue Ready” statusindicator, kan er eenvoudig afgelezen worden of de AED klaar voor gebruik is. Groen betekent klaar voor gebruik en bij rood kan bijvoorbeeld de batterij leeg zijn. Houd de indicator goed in de gaten, zodat uw AED altijd klaar voor gebruik is.


Omgevingsgeluid, geen probleem voor de G3 Elite!


Bevindt het slachtoffer zich in een lawaaiige omgeving? Geen paniek! De G3 Elite AED geeft harde en zeer duidelijke gesproken instructies. Deze instructies worden, nadat de elektroden correct zijn bevestigd op de borstkas van het slachtoffer, ondersteund door een metronoom. Deze harde metronoom geeft het ritme aan waarmee de borstcompressies uitgevoerd moeten worden.


Een oude bekende in een nieuw jasje


De G3 Elite, is de opvolger van de bekende Cardiac Science Powerheart G3. De populaire voorganger van de Powerheart G3 Elite is tot 2014 in Nederland verkocht. Wellicht herkent u deze nieuwe Cardiac Science Elite AED daarom!


Cardiac Science G3 Elite, de krachtpatser voor iedere hulpverlener


Kortom, deze AED kan door iedereen, getraind of ongetraind, overal ingezet worden tijdens een noodgeval. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare AED van een betrouwbare fabrikant? Kies dan voor de Cardiac Science Powerheart G3 Elite!

Eigenschappen: • Gebruiksvriendelijk 

 • Duidelijk gesproken instructies

 • Harde metronoom

 • Start na openen van klep direct op

 • Robuust


 


De Cardiac Science G3 Elite is geschikt voor: • Bedrijven

 • Sportclubs

 • Winkelcentra

 • Scholen


 


Wat wordt er met uw bestelling meegeleverd:


  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: CARDIAC SCIENCE Powerheart G3 Elite AED HALFAUTOMAAT vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Eric Veldhuis - Westfriesgasthuis
 • Het Westfriesgasthuis is al jaren tot volle tevredenheid klant bij de BHV Centrale. Buiten de opleidingen die de BHV Centrale voor onze nieuwe BHV-ers geeft is er een nauwe samenwerking bij de jaarlijkse her-certificering van de BHV-ers van het Westfriesgasthuis. Door de flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid hebben wij een betrouwbare partner waarop wij kunnen rekenen.

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden