Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Laerdal Resusci Anne First Aid Full Body trolley

Laerdal Resusci Anne First Aid Full Body trolley
Artikelnummer: MEDI-0043
Merk:
€ 2257,86 Incl btw
€ 1866,00 Excl btw
Gratis verzending
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

De Laerdal Resusci Anne First Aid full body is een levensechte volwassen versie van de Laerdal Resusci Anne.
Inclusief:
- 1 jaar garantie
- Geleverd in handige trolley
- Waarheidsgetrouwe omgang met volwassen pop De Resusci Anne First Aid reanimatiepop (ook wel Resusci Anne voor eerste hulp genoemd) geeft een nog realistischer gevoel tijdens het trainen. Door het materiaal van de huid, en de verzwaarde veren in de borst wordt de realiteit bij deze pop op zijn best nagebootst. De realistische anatomie van een volledig lichaam biedt de essentiële functies om realistische omgang met het slachtoffer en volwassene reanimatie te leren. De benen zijn van schuim, waardoor het gewicht van de full body oefenpop wordt beperkt. De pop zit verpakt in een handige Trolley. Hiermee kunt u de pop zeer gemakkelijk vervoeren. Daarnaast wordt een soft pack oefenmat bij de pop geleverd. Tijdens trainingen kunt u de pop op deze mat plaatsen. In de mat zit een verdikking, waar de cursist zijn knieën op kan plaatsen.
- Natuurlijke obstructie van de luchtweg maakt het mogelijk voor de leerling om de belangrijke techniek van het openen van de luchtweg zo aan te leren dat men in een echte situatie zo effectief mogelijk lucht kan toedienen aan het slachtoffer.
- Head tilt chin lift en jaw thrust maken het mogelijk voor leerlingen om op een correcte wijze het openen van de luchtweg te oefenen tijdens de reanimatie van een echt slachtoffer.
- Geblokkeerde luchtweg met hyperextensie benadrukt een juiste positie van het hoofd.
- Een realistische weerstand bij borstcompressies zorgt ervoor dat de leerling de juiste hoeveelheid druk ervaart die nodig is voor het uitvoeren van correcte borstcompressies in een echte situatie.
- Anatomisch correcte referentiepunten en borstbeen zorgen ervoor dat de leerling de identificatie van de juiste handpositie kan oefenen voor het reanimeren van een volwassene.
- De bevestigde armen, benen en hoofd, zorgen voor een realistisch gewicht en behandeling van een volwassene bij het uitvoeren van het openen van de luchtweg.
- Door de gesimuleerde carotispulsaties is het mogelijk de hartslag te checken.
- Wegwerpbare éénrichtingsluchtwegen zijn geschikt voor gebruik van meer dan een leerling tijdens een sessie en gemakkelijk te verwisselen 
Door de verwijderbare herbruikbare gezichtshuiden is het mogelijk iedere leerling zijn eigen gezicht voor mond op mond beademing te verstrekken. Deze kunnen gereinigd worden.
Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?
- Resusci Anne First Aid full body oefenpop

- 3 Handbeschilderde resusci gezichtshuiden
- 2 Luchtwegen
- 50 Ontsmettingsdoekjes
- Kleding
- Soft pack oefenmat
- Trolley koffer
- Gebruikershandleiding
- Specificaties van de Resusci Anne First Aid
Garantie:
- 1 jaar

Afmetingen pop:
- Lengte: 177cm

- Breedte: 52cm
- Hoogte: 25cm
Details verpakking:
- Lengte: 98cm

- Breedte: 30cm
- Hoogte: 56cm
Gewicht:
- 20kg


 

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Laerdal Resusci Anne First Aid Full Body trolley vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Eric Veldhuis - Westfriesgasthuis
 • Het Westfriesgasthuis is al jaren tot volle tevredenheid klant bij de BHV Centrale. Buiten de opleidingen die de BHV Centrale voor onze nieuwe BHV-ers geeft is er een nauwe samenwerking bij de jaarlijkse her-certificering van de BHV-ers van het Westfriesgasthuis. Door de flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid hebben wij een betrouwbare partner waarop wij kunnen rekenen.

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden