Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Laerdal Mini Anne Plus Unicolor, set van 10

Laerdal Mini Anne Plus Unicolor, set van 10 € 780.45 Afbeelding 1 Laerdal Mini Anne Plus Unicolor, set van 10 € 780.45 Afbeelding 2
Laerdal Mini Anne Plus Unicolor, set van 10
Artikelnummer: MEDI-0030
Merk:
€ 780,45 Incl btw
€ 645,00 Excl btw
Gratis verzending
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

De Laerdal Mini Anne Plus Unicolor kit is een set van 10 herbruikbare oefenpoppen. Deze opblaasbare poppen zijn een voordelige oplossing voor het klassikaal onderwijzen van kwaliteitsreanimatie.
De Mini Anne Plus kit is dan ook zeer geschikt voor gebruik op scholen.
Inclusief:
- 10 complete oefenpoppen
- Handige draagtas en verzameltassen
- 1 jaar garantie
De Laerdal Mini Anne Plus kit is ontworpen om de effectiviteit van de training te verhogen zonder de kwaliteit van de reanimatie uit het oog te verliezen. Met een verbeterde, herbruikbare oefenpop is deze kit de ideale oplossing voor gebruik in klassikaal verband! De poppen zijn opblaasbaar en worden geleverd met een pomp. Het volledige pakket is licht en makkelijk te transporteren.
Reanimatiefeedback Alle Mini Anne Plus poppen in de kit zijn voorzien van een klikker. Wanneer de borstcompressie door de leerling diep genoeg wordt uitgevoerd, zal deze hoorbaar klikken.
Dit helpt bij het zelfvertrouwen van de leerling. Door de feedback kan de kwaliteit van de training naar een hoger niveau worden gebracht. Voor kinderen is het daarnaast meteen duidelijk wanneer de reanimatie goed wordt uitgevoerd. Door het trainen en opleiden van kinderen helpt u levens redden!
Wat wordt er allemaal meegeleverd met deze bestelling?
- 10 oefenpoppen
- 10 kniematten
- 10 pompjes
- draagtas
- 2 verzameltassen
- 10 gezichtshuiden
- 50 manikin wipes
- 50 luchtwegen

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Laerdal Mini Anne Plus Unicolor, set van 10 vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden