Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl Wieder 25A, 1648 GA De Goorn
0
€ 0,00

Schuimblusser 9 Liter FLUOR-PFAS vrij

Schuimblusser 9 Liter FLUOR-PFAS vrij
Artikelnummer: FSBL-1621
Merk:
Van: € 240,79 voor: € 169,34 Incl btw
€ 139,95 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

FF9 Fluor/PFAS vrije  schuimblusser 9 liter 27A-75F


De BHVC FF9 is een schuimblusser met een inhoud van 9 liter en heeft een speciale eigenschap waardoor hij geschikt is om branden te blussen waarbij vet, vloeistoffen en vaste stoffen betrokken zijn. Dit betekent dat hij kan helpen bij verschillende soorten branden. De blusser heeft een officiële goedkeuring voor gebruik (het Rijkstypekeur), dus je kunt erop vertrouwen dat hij goed werkt.


De BHVC FF9 is stevig gebouwd met een stalen cilinder en heeft een beschermende coating om hem duurzaam te maken. Daarnaast heeft hij een kunststofvoet om schade te voorkomen.


Deze brandblusser is geschikt voor veel plekken, zoals kantoren, verhuurde kamers, studentenhuizen, bedrijfsruimtes, werkplaatsen, openbare gebouwen, keukens en kantines. Kortom, hij kan in veel situaties van pas komen en is dus handig om te hebben.


Belangrijke eigenschappen van de BHVC FF9 zijn: • Geschikt voor branden van klasse A (vaste stoffen), klasse F (vetbranden).

 • Wordt geleverd met een ophangbeugel

 • Gewicht 14 kilogram

 • Kan gebruikt worden bij temperaturen tussen 5°C en +60°C.

 • Heeft een officiële goedkeuring (Rijkstypekeur).

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Schuimblusser 9 Liter FLUOR-PFAS vrij vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Bezoekadres & Hoofdkantoor

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  BHV Centrale
  Opleidingscentra

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  De Corantijn 91C
  1689 AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2024 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden