Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl Wieder 25A, 1648 GA De Goorn
0
€ 0,00

V-Chek Zelftest Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest 1 stuks

V-Chek Zelftest Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest 1 stuks
Artikelnummer: FLOW-0247
Merk:
€ 4,23 Incl btw
€ 3,50 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!


De nieuwe V-Chek antigeen zelftest voor Corona. De zelftest van V-Chek is in heel Europa goedgekeurd om te worden gebruikt als zelftest voor thuisgebruik met CE-2854. Verpakking doosje 1 stuks. De V-Chek test is zeer geschikt voor het opsporen van besmettingen met het Coronavirus. Deze zelftest is één van de eerste zelftesten met een Europese erkenning met een CE certificaat CE2854 en werd al vrij snel ingezet voor de detectie van Corona besmettingen op scholen. Deze test geeft een testuitslag in 15 minuten. De test werkt eenvoudig met een beetje neusslijm afgenomen met een wattenstokje van de neusschelpen. De test is kindvriendelijk want deze test kun je afnemen met een ondiepe neusswab. Voor het uitvoeren van deze sneltest is geen complexe laboratorium apparatuur nodig. De test geeft zelf de testuitslag weer door middel van 1 of 2 streepjes in het testvenster. Het aflezen van de uitslag is vergelijkbaar met een zwangerschapstest. De sneltest voor Corona van V-Chek wordt toegepast zonder toezicht van zorgprofessionals, je kunt de test dus zelf thuis of op je werk uitvoeren. 

Hoe is de test verpakt

• Doosjes van 1 stuks
• CE2854 certificering zelftest voor thuisgebruik
• Per stuk te verkopen
• Elke doos bevat 1 zelftest in folie
• 1 ondiepe neusswabs
• 1 buffers in testbuisje
• Gebruiksaanwijzing (NL/FR/DE/EN/ES/IT)
• Snelgids (EN/NL)


Hoe betrouwbaar is de test

De nieuwe V-Chek Antigentest voor het Corona virus heeft een hoge specificiteit van 99% en sensitiviteit van 96%. Het is daarmee een van de best scorende zelftesten beschikbaar. Door de hoge specificiteit reageert de test alleen op het Coronavirus en is de kans op een vals positieve testuitslag verwaarloosbaar. De antigentest geeft gedurende de eerste 5 dagen van de ziekte verschijnselen de grootste kans op een positieve testuitslag. Het voordeel van de antigentest is dat zodra deze positief aangeeft, de patiënt met grote zekerheid het Coronavirus heeft. Ook voor de patiënt is 15 minuten wachten een groot voordeel, omdat hij vrijwel direct de testuitslag krijgt.

Welke validaties heeft deze antigeen sneltest:

• CE conformiteitsverklaring voor gebruik in de Europese Unie
• CE2854 certificering als zelftest voor thuisgebruik (als in vitro diagnosticum).
• Toegelaten in Nederland als zelftest
• Toegelaten in België als zelftest door de FAGG
• Duitse validatie Robert Koch Instituut (RKI, DE) met zeer goede testresultaten (specificiteit 99,57% en sensitiviteit 95,83%).
• Duitse validatie uitgevoerd in het Paul Ehrlich Institut
• Amerikaanse validatie studie door Suredx LLC San Diego onder 356 mensen met sensitiviteit 97,41% en selectiviteit 99,58%.
• Nederlandse minivalidatie heeft bevestigd dat de test ook werkt voor de omicron variant (dec. 2021)
• Sneltest voldoet aan de eisen die de World Health Orginization (WHO) stelt aan sneltesten voor Covid-19
• Met Nederlandse gebruiksaanwijzing
• De neusswab is speciaal gevormd als korte ondiepe swab

Reageert de test ook op de Delta en Omicron variant van het virus?

De test werkt ook op de nieuwe Omicron variant uit Zuidelijk Afrika. De test reageert ook op de Britse variant of Delta-variant van het Corona virus. Deze sneltest wordt volop gebruikt in Engeland, en geeft prima resultaten.

Goedgekeurd in de EU

De nieuwe V-Chek Antigentest is als eerste sneltest goedgekeurd voor verkoop in de EU met CE2854. Dat betekent dat deze zelftest een veel kritischer keuringsproces heeft doorlopen dan de zelftesten die door de Nederlandse overheid zijn goedgekeurd met een tijdelijke ontheffing. Dat maakt de V-Chek zelftest voor thuisgebruik een zeer betrouwbare test om het Corona virus op te sporen.

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: V-Chek Zelftest Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest 1 stuks vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Gerard Smolenaars - Prevenco Opleiding & Training B.V.
 • Vanaf de oprichting tot aan vandaag, worden alle bestellingen stipt en accuraat in behandeling genomen. Als er vragen zijn, worden die veelal direct beantwoord. En als het dan onverhoopt toch eens niet helemaal goed gaat met de bestelling, is dat direct weer verholpen. Wij vinden de BHV Centrale een zeer betrouwbare leverancier!!!

  Contact

  BHV Centrale
  Bezoekadres & Hoofdkantoor

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  BHV Centrale
  Opleidingscentra

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  De Corantijn 91C
  1689 AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2024 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden