Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl Wieder 25A, 1648 GA De Goorn
0
€ 0,00

DefiSign LIFE AED

DefiSign LIFE AED
Artikelnummer: DLME-1204
Merk:
€ 1252,41 Incl btw
€ 1149,00 Excl btw
Gratis verzending
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

De DefiSign LIFE AED is een zeer goede, gebruiksvriendelijke en duidelijke AED. Met de zeer goede specificaties is dit een kostentechnisch aantrekkelijke AED. 

Pluspunten:
10 jaar fabrieksgarantie
Eenvoudig in gebruik
Meertalig (NL/ENG/DE). Vraag gerust naar andere taalcombinaties als dit uw interesse heeft.
Voordelig in aanschaf en onderhoud

DefiSign LIFE AED halfautomaat


De DefiSign LIFE AED is speciaal ontworpen voor iedere burgerhulpverlener. Deze prijsvriendelijke AED geeft duidelijk gesproken instructies en kan door iedereen bediend worden.


In enkele seconden inzetbaar


Nadat de klep aan de voorzijde geopend wordt, start het apparaat automatisch op. De AED begint direct met het geven van gesproken instructies. Deze instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van LEDS uitgelicht worden. Stap voor stap wordt de hulpverlener uitgelegd wat er gedaan dient te worden. Het gebruikersgemak van de DefiSign LIFE is hierdoor optimaal!


De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en zijn reeds bevestigd in de AED. De plakkers kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. Hierdoor worden er kostbare seconden bespaard. De elektroden van deze AED hebben een levensduur van circa 3 jaar. De DefiSign AED houdt zelf de houdbaarheid van de elektroden bij. Wanneer de houdbaarheidsdatum bijna verlopen is, geeft het apparaat aan dat de elektroden vervangen dienen te worden. Erg handig, want zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan tijdens een noodgeval!
Daarnaast is de levensduur van de batterij aanzienlijk, namelijk 6 jaar. Hierdoor zijn de onderhoudskosten van dit toestel zeer schappelijk.


Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED bewaard worden. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere lichaam. Hierdoor is de DefiSign LIFE AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van kind tot volwassene. De kinderelektroden hebben een levensduur van circa 1,5 jaar.


Klaar voor gebruik?


Niet alleen de elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar. Door middel van diverse led-lampjes, aan de voorzijde van het apparaat, kunt u eenvoudig zien of uw DefiSign LIFE AED klaar voor gebruik is. Knippert de status indicator aan de rechterzijde groen? Dan is uw AED gereed voor een noodgeval. Brandt één van de vier lampjes aan de linkerzijde? Dan dient u actie te ondernemen. In de handleiding kunt u exact terugvinden welk lampje, welke actie vereist. In de meeste gevallen zal de houdbaarheid van de elektroden en/of batterij verlopen zijn.


Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de LIFE AED zowel binnen als buiten gehangen worden. Let er wel op dat bij buitenplaatsing gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.


Zeer lange garantie biedt betrouwbaarheid


De DefiSign LIFE AED wordt geleverd met 10 jaar (!) fabrieksgarantie. Hierdoor wordt een lange en betrouwbare levensduur van uw apparaat gegarandeerd. De LIFE AED onderscheidt zich hiermee van andere AED’s. De garantietermijn steekt met kop en schouders uit boven andere defibrillatoren.


Komt de AED in een internationale omgeving te hangen? Bijvoorbeeld een groot kantoor, station of vakantiepark? Dan biedt de DefiSign LIFE AED ook hier een uitstekende oplossing voor. Met slechts één druk op de taalknop kan de spraak gewijzigd worden. Ook tijdens de reanimatie.
De DefiSign LIFE AED wordt geleverd met drie verschillende talen. De standaard talenset bestaat uit: Nederlands, Engels en Frans. Wilt u liever een andere talencombinatie? Dat is geen probleem! Neem voor de mogelijkheden even contact op met de klantenservice.


DefiSign Life voor iedere hulpverlener


Kortom, bent u opzoek naar een praktische, voordelige en gebruiksvriendelijke AED? Kies dan voor de DefiSign LIFE AED. Met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar toestel. De vriendelijke aanschafprijs is zeer concurrerend, zeker gezien de goede specificaties van het apparaat. Door de meertaligheid en hoge stof-en waterdichtheid, kan de DefiSign LIFE overal geplaatst worden. De duidelijke gesproken instructies zorgen ervoor dat iedereen de AED kan bedienen. Met de DefiSign LIFE AED kan iedereen een leven redden.
Eigenschappen:
Meertalig (drie talen)
Zeer lange garantie
Gebruiksvriendelijk
Voorzien van handvat
Lage gebruikerskosten
Voorzien van klep
De DefiSign Life AED is geschikt voor:
Internationale omgeving
Bedrijven
Sportclubs
Zwembaden
Winkelcentra
Wat wordt er met uw bestelling meegeleverd
DefiSign LIFE elektrodenset
DefiSign LIFE batterij
Handleiding DefiSign LIFE elektrodenset
Garantie:
10 jaar fabrieksgarantie

Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: DefiSign LIFE AED vindt!

 • Mooie machine!
  Knaap (21-04-2021)

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Rosalinde Pols - Dierenambulance Amsterdam
 • André heeft aan een half woord genoeg en staat altijd voor ons klaar met praktijkgerichte oplossingen en creatieve ideeën. Stap voor stap bouwen we samen aan een veilige werkomgeving.

  Contact

  BHV Centrale
  Bezoekadres & Hoofdkantoor

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  BHV Centrale
  Opleidingscentra

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  De Corantijn 91C
  1689 AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2024 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden