Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl Wieder 25A, 1648 GA De Goorn
0
€ 0,00

Zaklamp HM led light

Zaklamp HM led light
Artikelnummer: BLBH-0004
Merk: BHV Centrale
€ 29,85 Incl btw
€ 24,67 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Zaklamp HM LED Light (BLBH-0004). De HM LED Light is een verstandige keuze. Iedere LED Light is een stuk professionele techniek van hoge kwaliteit. De fabrikant geeft om deze reden 5 jaar garantie op alle materiaal en fabricagefouten. Deze lamp wordt geleverd met nylon riem-etui en AAA batterijen. Traditionele gloeilampen produceren licht door een gloeidraad heet te maken. In het beste geval wordt daardoor echter slechts 25 % van de verbruikte energie in licht omgezet. De rest verdwijnt als warmte. De werking van LED's is heel anders. In een LED worden laagjes silicium, met daarin aangebrachte onzuiverheden, onder elektrische spanning gezet. Hierdoor komt een elektronenstroom op gang waarbij fotonen vrijkomen. Deze zijn zichtbaar als licht. Het gevolg is dat de levensduur van de batterijen tot 5 keer langer is dan bij gloeilampen en dat bij een gelijke lichtopbrengst. Een ander voordeel is dat ze niet doorbranden. Daarnaast zijn LED's ongevoelig voor trillingen. LED TMs gaan wel 50.000 tot 70.000 branduren mee dus de levensduur is behoorlijk lang. Al met al worden LED's daarom wel de lichtbron van de toekomst genoemd.


  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Zaklamp HM led light vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Gerard Smolenaars - Prevenco Opleiding & Training B.V.
 • Vanaf de oprichting tot aan vandaag, worden alle bestellingen stipt en accuraat in behandeling genomen. Als er vragen zijn, worden die veelal direct beantwoord. En als het dan onverhoopt toch eens niet helemaal goed gaat met de bestelling, is dat direct weer verholpen. Wij vinden de BHV Centrale een zeer betrouwbare leverancier!!!

  Contact

  BHV Centrale
  Bezoekadres & Hoofdkantoor

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  BHV Centrale
  Opleidingscentra

  Wieder 25A
  1648 GA De Goorn

  De Corantijn 91C
  1689 AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2024 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden