Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Rescue Sheet

Rescue Sheet
Artikelnummer: BHVT-9850
Merk:
€ 124,63 Incl btw
€ 103,00 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

De Rescue Sheet is hét product voor het veilig, eenvoudig en betaalbaar evacueren van bedlegerige en mindervalide personen. Met dit glijlaken is het mogelijk bedlegerige patiënten met matras en al te evacueren en kunt u patiënten zelfs op een zeer gecontroleerde wijze van trappen laten glijden.
Hoewel de kans op evacuatie statistisch gezien erg klein is, blijkt dat het in de praktijk toch regelmatig voor komt.
En daar moet wat ons betreft iedereen goed op voorbereid zijn, ook verzorgingstehuizen of ziekenhuizen met bedlegerige patiënten. Juist daarvoor is de Rescue Sheet hét ideale evacuatiehulpmiddel.

Bij een brand is een snelle en veilige evacuatie noodzakelijk, iedere seconde telt en dus zal er efficiënt gehandeld moeten worden.
Dankzij de Rescue Sheets is het mogelijk dat slechts één hulpverlener een bedlegerige patiënt met matras en al snel, maar toch veilig, evacueert.
Zelfs als in geval van brand de liften niet werken en er gebruik moet worden gemaakt van de trappen. Mede daarom is dit evacuatiehulpmiddel het meest verkochte in Europa en zijn er al ruim 100.000 verpleegbedden voorzien van dit glijlaken.
De Rescue Sheets hebben in de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als veilig en efficiënt evacuatie hulpmiddel. 


Standaard maat: 85-90 cm

Plaatsen
De Rescue Sheets dienen uit voorzorg permanent geplaatst te worden tussen het matras en het bed.
U kunt de Rescue sheet gemakkelijk onder het matras leggen en vervolgens met de vier elastieken om de hoeken van het matras bevestigen.
Zorg er daarbij voor dat de vier rode fixatiebanden +/- 5 cm uitsteken, zodat deze snel bereikbaar zijn bij evacuatie. 

Materiaal
De Rescue Sheets zijn van een sterke en zeer hoogwaardige kwaliteit röntgentransparant weefsel gemaakt, welke tevens brandvertragend is.
Dankzij dit materiaal maakt het niet uit of de ondergrond nat of droog is, de Rescue Sheets glijden op beide ondergronden zonder problemen.
De glijlakens zijn eenvoudig in onderhoud, industrieel wasbaar onder 90°C en te drogen onder 70°C.
Inclusief gratis stickers "RescueSheet aanwezig". • Vernieuwd model met rode fixatiebanden en trekklussen, dus nog beter zichtbaar!

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Rescue Sheet vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2023 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden