Neem direct contact op: 0229 70 60 10 info@bhvcentrale.nl De Corantijn 89, 1689AN Zwaag
0
€ 0,00

Celox Gauze Z-fold

Celox Gauze Z-fold
Artikelnummer: BHVT-1513
Merk:
€ 55,66 Incl btw
€ 51,06 Excl btw
Gemiddeld bezorging 2 tot 6 werkdagen alleen in NL
Verzendkosten: € 8,25 gratis vanaf € 250,00
Veilig en snel verzonden
De allerbeste service!

Het Celox Gauze is het meest effectieve verband voor onmiddellijke bloedstelping (hemostase) van zeer ernstige bloedingen.
Het Celox Gauze gaashaemostaat is bedoeld voor gebruik in door getrainde hulpverleners om te voorkomen dat er bloedingen ontstaan door levensbedreigende verwondingen, waaronder die met grote slagaders.
Pak het gaas direct op de bloedende bron in en houd de druk drie minuten lang vast om bloedingen door arteriële verwondingen, schotwonden, verkeersongevallen en andere levensbedreigende bloedingen te stoppen.

Maakt deel uit van de standaard inhoud van de 'Stop-de-bloeding-set' en is ook zeer geschikt als aanvulling op de standaard inhoud van de PSF Medical Rescue rugtas.


 

  Merk

  Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met dit product? laat andere klanten ook weten wat u van de: Celox Gauze Z-fold vindt!

  Klantenservice

  Klant beoordelingen

  Nico Geurts - Schietvereniging SV de Vrijheid
 • 'SV de Vrijheid’ Hoorn is een schietsportvereniging waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom heeft ‘SV de Vrijheid’ een 20-tal vrijwilligers, door BHV Centrale laten opleiden tot gecertificeerde BHV-er. Bij de BHV centrale wordt goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens in nauwe samenspraak worden ingevuld. We hebben een aantal intensieve maar verrassende en leerzame trainingen voltooid. BHV Centrale doet dit met gedrevenheid en expertise op hun vakgebied. We kijken uit naar de volgende training in september!

  Contact

  BHV Centrale
  Kantoor + showroom

  De Corantijn 89
  1689AN Zwaag


  BHV Centrale
  Opleidingscentrum

  De Corantijn 91C
  1689AN Zwaag

  Email: info@bhvcentrale.nl
  Algemeen: 0229-706010
  Copyright © 2022 - BHV Centrale.nl. Alle rechten voorbehouden